Sant Jaume de Llierca està de Festa Major

Música, teatre i activitats diverses de divendres a dilluns

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
21 de juliol del 2015
Actualitzat a les 9:04h

La Banda del Coche Rojo actua dissabte a Sant Jaume de Llierca. Foto: LBdCR


Sant Jaume de Llierca celebra la seva Festa Major aquest cap de setmana. Les activitats començaran divendres a dos quarts de cinc de la tarda al centre cívic, amb els concursos de dibuix infantil, de coques i pastissos i el ball de la Talena i la Cabra d'or. A les vuit del vespre la Companyia Pic Pic representarà 'El Show Xou'. A partir de dos quarts de dotze de la nit, a la plaça Major, ball amb Què tal?, Hora de Joglar i La banda del coche rojo

Dissabte, diada de Sant Jaume, és el dia fort de la festa. A dos quarts de 12, la geganta Talena i la Cabra d'Or sortiran en cercavila fins a l'església del poble, on al punt del migdia començarà l'ofici solemne. A la una, un cop acabada la missa, la faràndula del poble es desplaçarà fins al centre cívic, on tocaran les sardanes. 

A dos quarts de sis de la tarda, la Cobla Orquestra Montgrins tocarà sardanes i, una hora més tard, la mateixa formació interpretarà el Concert de Festa Major. A partir de dos quarts de dotze de la nit, l'Orquestra Montgrins, el grup Pastorets Rock i DJ Othello posaran la música a la festa fins a altes hores de la matinada.

Els actes continuaran diumenge amb la festa de l'escuma al matí i l'espectacle d'animació infantil 'Els Farsants' i l'actuació del cor Gospelians de Girona, a la tarda. Sant Jaume ha organitzat un concurs d'Instagram amb totes les fotografies de la Festa Major. Entre aquelles que portin l'etiqueta #stjaumellierca2015 s'escollirà la portada del programa d'actes de l'any vinent. 
 

Programa complet de la Festa Major de Sant Jaume de Llierca 2015