L'ANC Garrotxa comença a vendre bitllets d'autobús per la Diada

Dissabte, formarà voluntaris que vulguin fer campanya pel 27-S

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
14 de juliol del 2015
Actualitzat el 15 de juliol a les 9:32h

L'ANC ha reservat cinc busos més que l'any passat per anar a Barcelona per la Diada. Foto: Martí Albesa


La delegació de l'ANC a la Garrotxa comença a vendre els tiquets d'autobús per assistir a l'acte de l'11 de setembre a l'avinguda Meridiana de Barcelona. Es poden reservar de dilluns a dijous al local d'Òmnium Garrotxa de sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre, fins el dia 30 de juliol. També els mateixos dies i hores a partir del 17 d'agost. 

L'ANC Garrotxa ha reservat 50 autobusos per desplaçar-se a Barcelona a l'acte reivindicatiu de la Diada, cinc més que els de l'any passat. L'objectiu és omplir els 5,2 quilòmetres divits en 135 trams, simbolitzant els 135 escons del Parlament de Catalunya.

Formació de voluntaris per la campanya del 27-S

Aquest dissabte al matí, l'ANC conjuntament amb Òmnium, Estelada 2014, l'AMI i Súmate organitzen una jornada de formació per preparar a voluntaris que vulguin fer campanya a favor del Sí a les eleccions del 27-S. La jornada començarà a les deu del matí a la Cooperativa de la Canya i es preveu que s'allargui fins a dos quarts d'una del migdia. 

Els organitzadors volen transmetre mètodes per comunicar bé "l'objectiu que la independència és possible perquè a Catalunya no hi ha fractura social ni lingüística" i convèncer els indecisos, asseguren en un comunicat. Els interessats poden inscriure's a [email protected], [email protected] o [email protected].
 

Galeria de Fotos Garrotxins a la V (Tram 17) (Martí Albesa)