Pierre Rolland tornarà a la Garrotxa com a líder de la Volta Catalunya

L'etapa reina, amb inici a Tona i final a la Molina, passarà per la Vall d'en Bas, Les Preses i Olot

La Volta, dimarts a Santa Pau
La Volta, dimarts a Santa Pau | M. A.
Arnau Urgell
25 de març del 2015
Actualitzat a les 21:36h

La Volta Catalunya, aquest dimarts a Santa Pau. Foto: Martí Albesa
 

El francès Pierre Rolland arribarà aquest dijous al Ripollès com a líder de la Volta Catalunya. El ciclista de l'Europcar ha rendibilitzat formar part de la fuga de la primera jornada i avui s'ha enfundat el mallot verd-i-blanc rellevant el polonès Maciej Paterski (CCC). L'intentarà defensar a l'etapa reina, de 188 quilòmetres, entre Tona i la Molina i que passarà per Vallfogona, Ripoll, Campdevànol, Gombrèn i els Alabaus de Toses.

La tercera etapa, amb inici i final a Girona, ha tornat a ser més moguda de l'esperat. Una caiguda d'Alejandro Valverde –guanyador ahir a Olot- a la segona pujada del dia als Àngels ha trencat el gran grup. Alguns dels favorits, entre els quals Alberto Contador, han aprofitat aquesta situació per escapar-se i han acabat arribant en solitari a la meta. La victòria ha estat finalment per l'italià Domenico Pozzovivo (AG2R) per davant de Rigoberto Urán (Ettix-Quick Step) i l'irlandès Dan Martin (Cannondale-Garmin), segon i tercer respectivament per davant d'Alberto Contador. Pierre Rolland, que ha entrat a mig minut del guanyador, s'ha convertit en el nou líder.

Tot a punt per a l'etapa reina

La quarta etapa de la Volta, amb un total de 188 quilòmetres, arrencarà a Tona (Osona) i continuarà pel centre de Vic i Manlleu. Entrarà a la Garrotxa després de fer el coll de Bracons, de primera categoria, i passarà per Sant Esteve d'en Bas, les Preses i Olot. En el cas d'Olot el recorregut passarà per l'avinguda de Santa Coloma, passeig de Barcelona, plaça Clarà, carrer Pare Roca i l'avinguda Sant Joan de les Abadesses fins a enfilar la carretera de la Cantina.

Alberto Contador, un dels grans favorits a la Volta Catalunya. Foto: Martí Albesa

 

Recorregut i perfil de l'etapa 4 de la Volta Catalunya 2015


Galeries de fotos Volta Catalunya 2015

Fotos del pas de la Volta Catalunya 2015 per Santa Pau i Olot (Martí Albesa)


Galeries de fotos Volta Catalunya 2014

Fotos del pas per Camprodon-Volta Catalunya 2014 (Ajuntament de Camprodon)

 

Els ciclistes, en plena ascensió a la Creueta, a la Volta 2014. Foto: JM Montaner

Arxivat a