Sense cobertura de mòbils al nou hospital

En tot l'edifici tampoc hi ha instal·lada cap cabina telefònica

L'hospital té zones sense cobertura
L'hospital té zones sense cobertura | M. A.
Andreu Oliveras
06 de febrer del 2015
Actualitzat a les 9:08h

El nou Hospital Comarcal de la Garrotxa té problemes de cobertura de mòbils. Foto: Martí Albesa


El nou Hospital Comarcal de la Garrotxa té problemes pel que fa a la cobertura dels telèfons mòbils. Després de dos mesos i mig de funcionament s'ha comprovat que hi ha determinades zones fosques. Es tracta, sobretot, d'aquelles parts més enclotades on hi ha els serveis de cirurgia, radiodiagnòstic i urgències.

La solució, segons l'alcalde d'Olot, passa per col·locar antenes repetidores a l'interior de l'edifici. Josep Maria Corominas ha manat la pressa a les principals operadores, ja que considera que aquesta inversió toca fer-la a les empreses de telefonia: "A la llarga, els que hi perden són ells si no ho arreglen". De fet, Vodafone ja n'ha instal·lat aprofitant que havia d'instal·lar altres serveis a l'hospital.

Un hospital sense cabina

Aquells que es troben com el seu mòbil no té cobertura tampoc poden substituir-lo per una cabina. En tot l'hospital no n'hi ha cap i tampoc és previst que n'hi hagi. Segons ha explicat Corominas, cap empresa operadora vol muntar-ne una ja que actualment els telèfons fixos de pagament no són un negoci rendible. L'alcalde ha assegurat que la recepció de l'hospital deixarà utilitzar el seu telèfon fix per fer alguna trucada en aquells casos d'extrema necessitat.
Arxivat a