La policia retira la taula del Multireferèndum instal·lada a Olot

A dos quarts de tres, agents dels Municipals han fet efectiva l'ordre de la Junta Electoral de retirar les urnes dels carrers

Redacció
25 de maig del 2014
Un agent de la Policia Municipal retirant l'urna del Multireferèndum a Olot. Foto: Martí Albesa

La policia ha complert les ordres dictades per la Junta Electoral Central i aquest migdia ha retirat l'urna instal·lada al centre d'Olot. A quarts d'una, agents dels municipal han instat als organitzadors a desmuntar la taula i, en negar-s'hi, a les dos quarts de tres la Policia Municipal i Mossos d'Esquadra han decidit treure-la ells mateixos.

De bon matí, agents dels dos cossos policials s'ha acostat a l'estand muntat pel Multireferèndum per identificar els organitzadors i informar-los que estaven cometent un delicte. Tot i així, en aquell moment els mossos els han comunicat que informarien a la fiscalia, però que en principi no els desallotjarien, segons han informat els organitzadors a NacióLaGarrotxa .

Jordi Gasulla, membre de l'organització del Multireferèndum, no entén la decisió de la Junta Electoral Central: "Considerem que avui era un bon dia perquè la gent pogués opinar de més coses del que se li pregunta". A la taula de Riudaura van poder votar durant tot el dia ja que els Mossos d'Esquadra s'hi van presentar a les vuit del vespre, quan ja s'havia acabat la jornada electoral.

Policies segellant l'urna del multireferèndum a Olot. Foto: Martí Albesa
Arxivat a