Jèssica Oliveras, de la Garrotxa, Miss Nació Catalana 2012

41 representants de diverses comarques, han participat en aquest certamen que dóna a la guanyadora, el passaport per participar a Miss Amèrica Latina del Mundo

Redacció
04 de novembre del 2012
Oliveras, en el moment de ser coronada.
Oliveras, en el moment de ser coronada. | Albert Alemany
Oliveras, en el moment de ser coronada Foto: Albert Alemany

La garrotxina Jessica Oliveras, de Sant Joan les Fonts, s'ha coronat aquest vespre com a Miss Nació Catalana 2012, en un certamen que, precisament, s'ha celebrat en aquest municipi de la Garrotxa. Oliveras, estudiant de la Universitat de Girona, ha estat la sel·leccionada d'entre les 41 representants de diferents comarques catalanes, que han desfilat en l'escenari d'una gala que ha barrejat glamur, bellesa i moda. Com a Miss Nació Catalana, Oliveras, participarà el juny vinent, a la Rivera Maya, al certamen de Miss Turisme del Món i i Miss America Latina del Món.
 
La gala ha començat amb la desfilada, de les 41 candidates, en roba triada per elles on, algunes han desfilat amb pantalons i altres amb vestit. Posteriorment ha estat el torn de la desfilada en banyadors i, finalment, amb un vestit de gala. Després de les tres desfilades, el jurat -format entre d'altres pels actors Txe Arana i Martí Peraferrer-, han començat a eliminar candidates en tres rondes, passant de 41 a 20, i de 20 a 6. A més d'Oliveras, d'entre aquestes sis finalistes, n'han sortit també les dues dames d'honor, les representants de Miss Barcelonès i Miss Tarragonès.
 
Més enllà de la bellesa, els assistents a la proclamació de Miss Nació Catalana han pogut gaudir, durant les dues hores d'espectacle, de les actuacions de la cantant Rebeca, amb un dels seus èxits -ja en la memòria- Duro de Pelar, i de l'actriu Lloll Bertran, que ha delectat als assistents amb el seu humor.

Entre els convidats a la festa, conduida per Mireia Canalda i Josep Roca, hi havia el director general de comerç, artesania i moda del Govern, Miquel Rodríguez o els diputats al Congrés i al Parlament per CiU, Pere Macias i Lluís Guinó.
Arxivat a