Ús de cookies
ElsBolets.com utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies. Accepto
Notícia en PDF
Notícia en PDF

Amanida de favetes i bolets confitats

Una proposta gastronòmica de l'Esteve Camps del Restaurant La Troballa

| Actualitzat el 30/09/2011 a les 12:25h
L'Esteve Camps Sala, del Restaurant la Troballa de Sant Julià de Vilatorta (Osona), ens proposa una recepta boletaire: amanida de favetes i bolets confitats. Per llepar-se els dits!

Ingredients
  • Barreja d’enciams
  • Barreja de bolets de temporada
  • Favetes petites
  • Fulla de llorer
  • Alls
  • Un porro
  • Pastanaga
  • Fulla de menta
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva
  • Escates de sal
Elaboració 

Per fer aquest plat primer triem els bolets i els netegem amb un drap humit
i els posem a confitar amb oli, dos grans all, una fulla de llorer i un polsim
generós de sal, durant uns 35/40 minuts a foc molt baix.
A part triarem les faves que siguin tendres i petites i les posarem en una olla cobertes d'oli, amb un porro, una pastanaga i unes fulles de menta i les courem a foc baix (just que bombollegi) durant 5/10 minuts depenent de lo tendres que siguin.

Quan tenim les favetes i els bolets confitats , ja podem muntar el plat.
Posem una base de barreja d’enciams i amanim amb un raig d’oli i unes gotes
de vinagre de modena, sal i pebre. Posem al damunt les favetes, els bolets i
unes escates de sal. Ja la tenim a punt per menjar. Bon profit!
Notícia en PDF
Notícia en PDF

FEU EL VOSTRE COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Grup Nació Digital
Des de maig de 1996
Editorial: SCG Aquitània SL
Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Amb la col·laboració de: