Catalunya debuta amb victòria a Praga

Gabriel Fargas, del Comforsa Ripoll, ha donat l'assistència del segon i definitiu gol

25 de novembre del 2009
Selecció catalana sub21

La selecció catalans sub21 és a Praga

Catalunya ha debutat amb victòria al Campionat d'Europa sub21 de futbol sala que es disputa a Praga. Els catalans, amb tres equips ripollesos, s'han imposat per 2 a 1 contra Rússia, la gran favoritat a la competició. Cal dir però que els russos ja van començar malament en perdre en el seu primer partit amb Bèlgia (5-2).

La victòria ha estat molt treballada i els darrers minuts han estat un autèntic atac i gol dels russos. A la primera Catalunya ha dominat però només ha pogut marcar un gol. A la segona el partit ha girat com un mitjó i el domini rus s'ha concretat amb l'empat al minut 33. Tanmateix, en una jugada de contratac Catalunya ha pogut tornar a avançar-se gràcies a una assistència del jugador del Comforsa Ripoll Gabriel Fargas.

Aquest dijous nou partit dels catalans contra Bèlgica. Es podrà seguir en directe a partir de les 19:00 via web.

Tres jugadors del Ripollès
Tres jugadors d'equips del Ripollès són a Praga: Àlex Herrera i Gabriel Fargas, del FS Comforsa Ripoll, i Daniel Abellán, del CFS Campdevànol. La resta de la llista la completen Sergi Mingorance, del Platja d'Aro; Eric Flores, Marc Paredes i Eric Busquets, del Cardedeu; Javier Sánchez, Marc Lafarga, de la Garriga; Rubén Bonilla, del Masquefa, i Pau Cid, de l'Amposta. Ha quedat fora de la llista el porter del Campdevànol, Erik Ahayk, tot i que va ser preseleccionat.