La mainada tindrà una setmana de vacances al febrer

El curs 2010/2011 començarà el 7 de setembre, una setmana abans

Redacció
09 d'octubre del 2009
Aula inici curs
Aula inici curs | Ribes de Freser

El curs vinent començarà abans. Foto: Arxiu ElRipollès.info

El Consell Escolar de Catalunya (CEC) va avalar el passat dimecres la proposta del calendari escolar pel curs 2010/2011 que va presentar el conseller Ernest Maragall. Les principals novetats -que ja havia proposat Maragall el passat mes de febrer- són l'avançament de l'inici del curs al 7 de setembre i una setmana de vacances al mes de febrer. En canvi no ha tirat endavant la intenció del Departament d'Educació d'eliminar la jornada intensiva que moltes escoles programen el mes de juny.

El curs 2010/2011 començarà per tant una setmana abans que fins ara. Des del Departament també s'ha explicat que subvencionaran a les AMPA activitats extraescolars per omplir la setmana de vacances del mes de febrer.

La grip nova no farà tancar cap centre
El conseller d'Educació ha assegurat aquest divendres que no es tancarà cap escola a causa de la grip nova. Segons Maragall, la situació a les escoles està "controlada" i té una incidència "molt escassa". En aquest sentit ha dit que l'única mesura que s'aplicarà i està prevista és la coordinació amb el Departament de Salut perquè aquest intervingui de forma directa i immediata quan es detecti un cas.