VÍDEO De la Rogaine de Serra Cavallera del Campionat de Catalunya

Pardines (Ripollès) va collir diumenge passat aquesta cursa puntuable per al campionat estatal Iberogaine

Tomm Tolkko i Albert Herrero durant la cursa de la Rogaine de Serra Cavallera.
Tomm Tolkko i Albert Herrero durant la cursa de la Rogaine de Serra Cavallera. | @UFECtv
12 d'octubre del 2017
Actualitzat el 17 d'octubre a les 17:05h

La localitat ripollesa de Pardines va ser diumenge passat el punt de sortida i arribada de la Rogaine de Serra Cavallera, que era també el Campionat de Catalunya i prova puntuable per al campionat estatal Iberogaine. Prop de 400 corredors i corredores de diferents punts d’Europa van gaudir d’un gran dia, tant a nivell esportiu com pel que fa al temps, tothora assolellat.

En l’aspecte competitiu, l’equip Aligots-Fuby format per Tommy Tölkkö i Albert Herrero es van proclamar guanyadors i Campions de Catalunya sumant 324 punts en 7h55’01”. Cinc punts més que els francesos del Team France Rogaining,  Benoit Cochey i François Plagnol –que a més van ser els primers veterans. Els estonians del TREN, Jaroslav Najman i Rivoo Roose van sumar els mateixos punts que els guanyadors, però van arribar en 8h01’13” per bé que van ser penalitzats amb 5 punts pel retard, amb que van baixar fins al tercer lloc del podi.

En categoria femenina les germanes Clàudia i Laura Baus formant l’equip Embauscades d’Aligots van arribar als 217 punts i es van proclamar campiones.  Les Tractoretes, Virgina Güell i la també aligota Rose Kowalski, van ser segones amb 178 punts –van ser també les guanyadores en la categoria veteranes. El tercer lloc va ser per a les Dones Fuby, Barbara Martinez i Georgina Arnó amb 174 punts.

La categoria d’equips mixtos va ser molt emocionant, i finalment el CE Taradell, format pels germans Josep Maria i Meritxell Freixas i per Marc Ballabriga, es va imposar per només un punt (217) al Patatateam, de Jan Esquerra i Mireia Dosil (216) que, a part de segons van ser campions de veterans mixtos. El tercer lloc també va ser per a una parella de germans, Montserrat i Jordi Graell que van sumar 210, 3 més que el Team France que va quedar finalment fora del podi.

Pel que fa a la categoria Júnior-Adult els guanyadors van ser Albert Daví i Pol Canosa (246 punts) i a SuperVeterans els germans Toni i Xavier Serrallonga (151 punts).

A la categoria de 4 hores, l’Aniol Bisquert i en David Rodriguez van guanyar amb 139 punts, superant als dos equips francesos del Cote 66 Olivier Pertl i Jerome Boube (132) i Fabien Tourneur i Matthieu Drogoul (126). Marta Domenech i Alba Trabal (64 punts) van guanyar el noies. En categoria mixta els guanyadors van ser Jordi Sales i Núria Selva amb 143 punts.