Samuel Dàvila i Imma Boada s'adjudiquen la Panoràmica de 30 km | Mar Traserra i Iñaki Goenaga ex aequo i Aitana Fernández d'enduen l'Iniciàtic de 13 km

Marta Prat, a la foto al seu pas pel Colomer Gran, va fer segona al Gran Trail de 42 km amb un temps de 05:38:42 h. | Josep Maria Montaner.
09 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 20:20h
La 5a edició del Trail Terra de Comtes i Abats al Ripollès d'aquest diumenge, 8 d'octubre –en un dia assolellat i esplèndid–, no ha decebut ningú, tant pels nous camins i corriols de les curses d'enguany, molt ben assenyalats a parer dels participants, com pel que fa a l'alta participació, que ha arribat als 288 corredors i corredores.

Els grans guanyadors de la Gran Trail de 42 km van ser el corredor d'Anglès, Aleix Bautista (Team Biomecànica), amb un temps de 03:42:50 h, i l'olotina Montserrat Sisteré (CE Olot), que va fer un crono de 05:32:32 h. A Bautista el van seguir, en segona i tercera posició, respectivament, Rubén Hernández (BTR Pro Team), en 03:46:44 h, i Albert Garcia Cobos (XTrailMontseny), que va fer la cursa en 03:48:21 h. En dones, després de l'olotina Sisteré, van entrar Marta Prat (Best Trail), en 05:38:42, i Olga Cerdans (GER), que va acabar la cursa en 06:23:04 h.

Samuel Dàvila va guanyar la cursa Panoràmica, de 30 km, amb un temps de 02:32:30 h. Foto: Josep Maria Montaner.

La cursa Panoràmica –amb 114 participants–, que enguany s'enfilava fins als 30 km, va veure guanyadors, per aquest ordre Samuel Dàvila (02:32:30 h), Gerard Martinez (02:38:26 h) i Manel Amor (02:45:18); en dones, les vencedores d'aquest trajecte van ser primer Imma Boada, amb un insuperable temps de 03:27:25 h, seguida de la berguedana Elena Fíguls (03:50:34 h) i de, tercera, Maider Mena, amb un crono final de 03:57:03.

El trajecte Iniciàtic, més tranquil, de 13 km –amb 137 participants–, el van guanyar, entre homes, ex aequo Marc Traserra i Iñaki Goenaga amb un temps de 01:03:07 h, seguits de Fabi Subirana (01:05:49 h) i Marc Sellas (01:09:15 h); i, en dones, van resultar vencedores Aitana Fernández (01:19:15 h), segona Maria Aguilar (01:26:41 h) i tercera al podi Laura Planes (01:29:19 h).

Vegeu tots els resultats de les tres curses en aquest vincle.

Els 288 corredors i corredores participants del Terra de Comtes i Abats d'enguany van gaudir dels nous camins i corriols d'enguany. Foto: Josep Maria Montaner.