Molló fa millores a les seves instal·lacions esportives

Es substitueix la tanca perimetral de la pista poliesportiva i piscina i s'ha instal·lat un sistema d'il·luminació nocturn

Obres de millora a la zona esportiva de Molló
Obres de millora a la zona esportiva de Molló | Aj. Molló
Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:10h
Durant el mes de setembre, l'Ajuntament de Molló ha realitzat diverses actuacions de millora de les instal·lacions esportives municipals. La pista poliesportiva i la piscina de la localitat, que es troben a la zona esportiva municipal, presentaven diverses deficiències, com ara el deteriorament de les tanques perimetrals de seguretat, així com la il·luminació d'aquests espais per a la pràctica esportiva. Segons l'Ajuntament, amb aquesta acció es permet "la millora de la seguretat, privacitat i il·luminació dels esmentats equipaments."

Les actuacions han tingut un cost de 10.245,33€, dels quals un 78% han estat aportats per la Diputació de Girona mitjançant una subvenció per actuacions urgents en equipaments esportius, i el 22% restant amb fons propis municipals.

Concretament, tal com es detalla des del consistori, ha substituït la vella tanca perimetral de la pista poliesportiva, que presentava forats i un fort deteriorament. L'adequació d'aquesta tanca s'ha fet mitjançant la substitució del reixat d'acer de tela metàl·lica de torsió simple, aprofitant els pals existents. També s'han repintat alguns dels pals, ja que presentaven rovell en la seva capa exterior; mentre que els altres es troben en bones condicions, ja que són d'acer galvanitzat, a excepció d'aquells que estan als vèrtexs del perímetre i que han estat substituïts per altres amb reforços mitjançant creus i tornapuntes per evitar que quedin desplomats per l'acció del vent i la tensió de la mateixa xarxa.

Així mateix, s'ha canviat tota la tanca perimetral de bruc de la piscina municipal per un de nou de color verd, a fi de "canviar el vell molt deteriorat i adequar-la la coloració al paisatge i entorns de Molló."

Finalment, s'ha instal·lat un sistema d'encesa de l'enllumenat de la pista poliesportiva mitjançant fitxes. Aquest sistema permetrà "recuperar prestacions d'aquest equipament, i que els usuaris de la instal·lació puguin aprofitar els vespres o durant les nits d'estiu la pista per a la pràctica del futbol, bàsquet o altres jocs esportius."