L'esquela que anuncia la mort de la democràcia a Espanya

Ha aparegut a Ripoll plena d'ironia

L'esquela que anuncia la mort de la democràcia, a Ripoll
L'esquela que anuncia la mort de la democràcia, a Ripoll | Cedida
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:55h

Esquela de la mort de la democràcia, a Ripoll. Foto: Cedida


Una insòlita esquela va aparèixer aquest dijous penjada a Ripoll, relacionada amb el moment polític convuls que viu Catalunya. El paper anunciava la mort de la democràcia a l'estat espanyol. Amb un gran sentit de l'humor, l'enginyosa publicació es va penjar on habitualment ja apareixen les esqueles, a la plaça de l'Ajuntament del municipi.

L'esquela diu el següent: Democràcia. Va morir laicament a Catalunya a l'edat de 42 anys (se suposa) el 20 de setembre de l'any 2017. Descansi en pau. La seva esposa llibertat d'expressió i els seus fills dret a l'autodeterminació i sobirania popular, nebots i altres familars, els preguen que ho tinguin present en la seva ideologia política. La cerimònia per aquest funeral es celebrarà el dia 1 d'octubre a les urnes."

L'esquela, que aquest divendres ja ha estat retirada, es va unir als nombrosos cartells que es van penjar aquest dijous a la nit al municipi, a favor de la celebració del referèndum de l'1 d'octubre, en una multitudinària empaperada que va comptar amb un centenar de persones.