La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació visita el Ripollès

Meritxell Serret ha anat a la Finca Mas Pinós, al Mas el Lladré i a l'Ajuntament de Ripoll

Meritxell Serret a les instal·lacions de la Finca Mas el Pinós de Vallfogona de Ripollès
Meritxell Serret a les instal·lacions de la Finca Mas el Pinós de Vallfogona de Ripollès | @agriculturacat
Redacció
15 de setembre del 2017
Actualitzat a les 18:13h
La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, ha visitat aquest divendres el Ripollès per reunir-se amb diferents actius del sector a la comarca.

Al migdia, la consellera ha visitat la Finca Mas Pinós de Vallfogona de Ripollès, juntament amb Montse Barniol, directora d'Ecosistemes Forestals de la Generalitat, i amb Elisenda Guillaumes, directora dels serveis territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca a Girona. En aquesta explotació de carn de boví, Serret s'ha trobat també amb l'alcaldessa i part de l'equip de govern de l'Ajuntament de Vallfogona.

Posteriorment, també s'ha desplaçat fins a la localitat de les Llosses per visitar el Mas el Lladré, l'explotació especialitzada en productes làctics. Just després, Serret ha dinat amb el sector ramader i cooperatiu de la comarca del Ripollès a Matamala, abans de desplaçar-se a Ripoll per visitar l'Ajuntament de la vila, on ha signat el llibre d'honor i s'ha reunit amb l'alcalde i membres del consistori de la capital de la comarca.