VÍDEO La Bogeria tanca la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses

Aquest dimarts es van acabar cinc dies seguits de celebració al municipi

Vídeo de la Bogeria del 2017
Vídeo de la Bogeria del 2017 | YouTube
Redacció
13 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:24h


Aquest dimarts 12 de setembre es va cloure la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses, i un dels últims actes que es van celebrar va ser el de la Bogeria, en la qual els veïns tiren aigua des dels balcons a una cercavila de participants. L'Ajuntament de Sant Joan i la ràdio La Veu han compartit un vídeo en el qual es pot apreciar aquesta curiosa activitat.

Amb la Bogeria, amb la posterior ballada de la Sardana Llarga i els focs artificials, tanquen cinc dies de Festa Major a la vila. El divendres 8 de setembre es va obrir la celebració amb l'actuació de Pep Plaza, mentre que l'Entrevoltes portava a la plaça Major els grups Pachawa Sound, la Sra Tomassa i Thug Life. 

No hi van faltar la trobada de gegants, tot i que finalment es va haver de fer al pavelló a causa de la pluja; l'ofici solemne i la sardana d'honor; o la ballada de les pabordes el dilluns 11 de setembre. Per altra banda, l'orquestra Maribel, Albercocks, Notes d'Or o els dj's Adrià Ortega i Mon Dj van ser algunes de les actuacions que van passar pel pavelló durant les diferents nits.