VÍDEO Imatges inèdites de Younes Abouyaaqoub, just després de cometre l'atemptat a Barcelona

El terrorista fuig amb sang freda pel mercat de la Boqueria i fins i tot parla amb una dona que demana què ha passat, al vídeo que ha difós Antena 3

Younes Abouyaaqoub, a un dels accessos a la Boqueria
Younes Abouyaaqoub, a un dels accessos a la Boqueria | Antena 3
Redacció
13 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:00h


Noves imatges de Younes Abouyaaqoub, l'autor material de l'atemptat de les Rambles, just després d'haver atropellat desenes de persones. Antena 3 ha tingut accés a un document inèdit en el que es veu el terrorista fugint de les Rambles, caminant tranquil·lament.

Les imatges estan preses per una dona, just al darrera del Mercat de la Boqueria de Barcelona, d'on va sortint gent esverada després de l'atemptat. La cara dels turistes i veïns reflecteix el pànic i ningú es para a respondre la dona que grava el vídeo, que va demanant què ha passat. Només una persona la respon: “No sé, está pasando por allí”.

Es el mateix Younes, que amb sang freda i agafant-se el braç, com si hagués resultat ferit, marxa del lloc on va provocar la massacre. Acabava d'abandonar la furgoneta, just uns 250 metres més enllà. Quatre dies més tard, va ser abatut pels Mossos d'Esquadra.