18 dels 19 ajuntaments del Ripollès donen suport al referèndum

Tots els alcaldes de la comarca, menys el de Setcases, van mostrar el seu suport a la convocatòria feta pel govern de la Generalitat

Pobles del Ripollès que han formalitzat el seu suport per la celebració del referèndum
Pobles del Ripollès que han formalitzat el seu suport per la celebració del referèndum | Nació Digital / Google Maps
Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:09h
Els alcaldes del Ripollès van mostrar un suport majoritari al referèndum de l'1 d'octubre convocat per la Generalitat, durant la jornada d'ahir. 18 dels 19 ajuntaments de la comarca van realitzar la signatura del decret de suport al mateix, molts d'ells immortalitzant el moment amb fotografies a les xarxes socials. L'únic ajuntament que no ha ha fet aquesta acció és el de Setcases, governat pel PSC.

En concret, els primers que van signar van ser els alcaldes de Ripoll, de Planoles i de Campdevànol, que ho van fer al matí. Més tard, s'hi van afegir Carme Freixa, alcaldessa de Vallfogona del Ripollès i Joan Dordas, batlle de Campelles.

Passat el migdia, David Serrat, de les Llosses, es va afegir al suport. Durant la tarda, van signar Núria Pérez, alcaldessa de Pardines, i Pep Coma, de Molló, mentre que l'Ajuntament de Camprodon s'adheria al suport pels voltants de les sis de la tarda. Al llarg del vespre, es van anar confirmant la resta de municipis que s'afegien al suport.

Piulades i fotos dels alcaldes que van signar: