VÍDEO La catorzena Vertical Jou, en un minut

La cursa va recórrer el passat cap de setmana els 403 metres de desnivell positiu entre coll de Jou i el cim del Taga

Vídeo resum de la Vertical Jou del 2017
Vídeo resum de la Vertical Jou del 2017 | Facebook
Redacció
06 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:03h


La Vertical Jou va arribar aquest cap de setmana passat, en la seva catorzena edició, per recórrer els 403 metres de desnivell positiu que separen el coll de Jou del cim del Taga (2.040 metres). En un recorregut d'1,4 quilòmetres, gairebé una cinquantena de participants van reunir-se el capvespre del passat dissabte 2 de setembre per veure la posta de sol al mateix temps que realitzaven una cursa de muntanya.

El guanyador de la prova vertical va ser David Rovira amb un temps de 15 minuts i 9 segons. El va seguir Aleix Fàbregas, gran coneixedor de la cursa i vencedor en múltiples ocasions, que va fer una marca de 16 minuts i 34 segons. El tercer graó del podi va ser per Guillem Camprubí en 16 minuts i 45 segons. En la categoria femenina, la primera classificada va ser Clàudia Tremps (21'20"), seguida de Maria Sau (21'44"), i tercera va ser Judit Demunts (23'58").

L'organització de la Vertical Jou ha penjat a la seva pàgina de Facebook un vídeo on resumeix en un minut el que es va poder viure el dissabte passat a la part més alta del Taga.