La mel i les abelles envaeixen Ribes de Freser aquest cap de setmana

La XXII edició de la Festa de la mel a la vall es realitza els dies 9 i 10 de setembre

Redacció
05 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:23h
Festa de la mel
Festa de la mel | OT Vall de Ribes
La XXII edició de la Festa de la mel de la Vall de Ribes arriba aquest pròxim cap de setmana. Dissabte 9 i diumenge 10 de setembre es realitzen activitats relacionades amb el món de les abelles a Ribes de Freser. El programa d'activitats, segons l'organització, està dirigit a un públic "general i familiar".

Durant els dos dies hi haurà una vintena de parades de la mostra artesana, l'hexàgon de les abelles, l'exposició d'aparells en ús i desús a la plaça del Mercat i la demostració del procés de brescar i el taller d'espelmes.

Activitats de divulgació i foodtrucks

A banda, el dissabte es realitzaran dues activitats de divulgació pedagògica. A les sis de la tarda a la sala d'exposicions del Casal de Cultura es durà a terme el taller "Cosmètica apícola", a càrrec de Fina Gonell de Pajuelo Consultores apícoles; mentre que al llarg de tot el dia es farà el taller "Construcció d'un hotel d'insectes" dirigit per Jaume Clotet de Mel·lis serveis apícoles, a l'inici del carrer Eres.

També, durant tot el cap de setmana, a la plaça de l'antiga caserna hi haurà un espai de degustació de productes elaborats amb mel, foodtrucks de productes del Ripollès, una creperia i una parada de la Cervesa Minera que enguany permetrà provar per primera vegada una cervesa elaborada amb mel.

Els horaris de la fira serà de 10 h a 20 h al centre del poble, entre la plaça del Mercat i el carrer Eres. La Festa de la mel és una activitat organitzada pel col·lectiu d'artesans de la Vall de Ribes en col·laboració amb l'Ajuntament de Ribes de Freser.
 

Imatge promocional de la Festa de la Mel de Ribes del 2017. Foto: Aj. Ribes de Freser