ERC porta la campanya pel referèndum a Toses i Planoles

Quim Ayats i Teresa Jordà protagonitzen dos actes dins la campanya "Horitzó Referèndum. Construir una Nova República"

Acte d'ERC aquest cap de setmana a Planoles
Acte d'ERC aquest cap de setmana a Planoles | ERC Ripollès
Redacció
04 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:45h
Toses i Planoles han estat les poblacions del Ripollès escollides aquest passat cap de setmana per part d'Esquerra Republicana per dos actes de la campanya pel "sí" al referèndum de l'1-O. Dins la campanya "Horitzó Referèndum. Construir una Nova República", Teresa Jordà, diputada d'ERC al Congrés, i Joaquim Ayats, senador d'Esquerra, han protagonitzat dos actes aquest cap de setmana.

La jornada es va iniciar a Toses on els dos ponents van ser presentats per la regidora d'Esquerra a Toses, Dolors Rovira. Durant la seva intervenció, Ayats va destacar que "ara és el moment de confiar en nosaltres mateixos. És moment de decidir el nostre futur i, tinguem-ho clar, tot depèn de nosaltres".

Posteriorment va arribar l'hora de Planoles on, en aquest cas, va obrir l'acte el vicepresident d'Esquerra al Ripollès, Joan Vilaplana. Jordà va recordar que "estem a 30 dies de poder decidir el futur polític que volem per al nostre país. I no fallarem. Diguin el que diguin el pròxim 1 d'octubre votarem".

Els responsables d'ERC al Ripollès van iniciar fa uns mesos una campanya amb la voluntat d'explicar als dinou municipis de la comarca les particularitats del referèndum.