Arrenca el XVè Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon

El període d'inscripció de fotografies va de l'1 de setembre al 12 d'octubre

Fotografia de Toni Fernández guanyadora del primer premi del jurat del certamen de l'any passat
Fotografia de Toni Fernández guanyadora del primer premi del jurat del certamen de l'any passat | Mancomunitat de la Vall de Camprodon
Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:27h
Els pobles de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon organitzen el XVè Concurs Fotogràfic, que és obert per persones majors de 18 anys. El certamen té l'esperit de "destacar fotogràficament els valors del món natural, cultural i social de la Vall de Camprodon". Això, ho fa a través de tres categories: paisatge, flora i fauna, societat i patrimoni. Es poden presentar fins a 10 fotografies com a màxim per participant, incorporant-les a la categoria i categories que es desitgi, a través d'un formulari web.

El jurat, que està estretament vinculat amb el món de la fotografia i també amb la vall, seleccionarà els premiats per categoria. A més, es donaran 2 premis especials. El segon premi especial s'escollirà a partir de les 3 fotografies més votades de cadascuna de les categories a través de la votació popular del Facebook del concurs. El 8 de desembre es lliuraran els premis del certamen, a les sis de la tarda a la sala d'actes de l'Ajuntament de Camprodon. 
 

Formulari d'inscripcions i Bases del concurs