El concurs de gossos d'atura més antic de l'Estat arriba a la Vall de Ribes

La 55ena edició del certamen es celebra aquest diumenge 3 de setembre

Una edició passada del Concurs de Gossos d'Atura de Ribes de Freser
Una edició passada del Concurs de Gossos d'Atura de Ribes de Freser | José M. Gutiérrez
Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:23h
El 55è Concurs de Gossos d'Atura de la Vall de Ribes, el més antic de l'Estat, arriba aquest diumenge 3 de setembre a Ribes de Freser. El camp d'esports municipal de la localitat acollirà una nova edició del concurs d'habilitat per a gossos d'atura, que comptarà amb la presència i participació de pastor d'arreu. Hi haurà, també un espai per parades.

L'esdeveniment està organitzat per l'Associació de Concurs de Gossos d'Atura de la Vall de Ribes, amb el suport de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Ripollès, l'Ajuntament de Campelles, Mascotes Plujà i la Federació de concursos d'atura dels Països Catalans, entre d'altres.

Projecció d'un film el dissabte

En relació amb el concurs, el dissabte 2 de setembre a les set de la tarda es projectarà al Cinema Catalunya de Ribes de Freser el film "Transhumants: una visió fronterera de dos pastors a principis del segle XXI". El cineclub Amics del Cinema de la Vall de Ribes també col·labora amb el certamen amb aquesta projecció, del Catàleg de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya, promoguda per la Federació Catalana de Cineclubs. Tot seguit, es realitzarà un tast de formatges d'ovella "Idiazábal" a càrrec de José Maria Ustarroz.
 

Cartell del concurs. Foto: Aj. Ribes de Freser

 

Cartell de la pel·lícula i la cata de formatges del dissabte. Foto: Aj. Ribes de Freser