Camprodon acull la cursa de BTT Isard Atac, la més alta del Pirineu català

El recorregut de 65 quilòmetres va de Vallter a Camprodon, aquest dissabte 2 de setembre |Més de la meitat de l'itinerari és inèdit dins la modalitat BTT

Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:53h
Imatge promocional de la cursa de BTT Isard Atac
Imatge promocional de la cursa de BTT Isard Atac | Aj. Camprodon
Aquest dissabte 2 de setembre arriba l'onzena edició de la cursa de BTT Isard Atac. Aquesta prova, la més alta del Pirineu català segons l'organització, té un recorregut de 65 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell positiu, i comença a Vallter i té l'arribada a Camprodon, travessant el Parc Natural de les capçaleres del Ter i el Freser. 

La cursa d'enguany inclou deu quilòmetres per sobre dels 2.400 metres d'altitud, i 40 quilòmetres són per camins d'alta muntanya. El 60% de l'itinerari, de fet, és inèdit dins la modalitat BTT, i permetrà als corredors pedalejar per indrets realment espectaculars del Pirineu.

Xavier Rigat, regidor d’Esports de Camprodon, assegura que “la Isard Atac BTT és una de les més importants del panorama esportiu català, per la seva multidisciplinarietat i per ubicar-se en un entorn privilegiat”.

L’Ski Club Camprodon, amb la col·laboració d’Sport Events 360, organitza la cursa, que s’inclou en una trilogia de curses de diferents disciplines esportives de muntanya, dins del projecte Territori d’Isards. Després d’un parèntesi de dos anys, al 2016 es va reprendre la iniciativa, que en cada edició ha comptat amb un elevat nombre de participants.
 

Mapa del recorregut de la Isard Atac 2017 entre Vallter i Camprodon. Foto: Isard Atac