L'actor Pep Plaza tornarà a actuar a la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses

Es van coneixent alguns detalls de la festa, que es farà del 8 al 12 de setembre

Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:20h
Pep Plaza
Pep Plaza

Es van coneixent més detalls de la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses d'enguany, que arriba a principis de setembre. L'actor, humorista i imitador Pep Plaza, popularitzat pels seus papers a Crackòvia i Polònia, tornarà a actuar durant la celebració, en concret el divendres 8 de setembre, primer dia dels actes que s'allargaran fins al dimarts 12 de setembre, amb cinc dies de durada. 

El mateix divendres, també es podrà gaudir dels concerts de l'Entrevoltes 2017, organitzat pel Jovent Actiu Santjoaní (JAS). Els caps de cartell d'enguany són el grup La Sra Tomassa, que portaran salsa i mestissatge a la població. També es podrà veure sobre l'escenari de la plaça Major els grups Pachawa Sound i Thug Life.

L'Ajuntament ha confirmat algunes novetats com que la trobada gegantera es farà el dissabte a les 11 hores del matí, i no pas a la tarda com se solia fer. A més, la plantada d'inici es farà des de la plaça de Barcelona. Al web del consistori es poden consultar ja alguns dels actes que es faran durant els cinc dies de la Festa Major, tot i que el programa en mà complet es podrà veure en els pròxims dies.