Uns 200 corredors participen en la cursa ciclista Ripoll - Vallter 2000

El 23è Memorial Fermí Pujol va tenir com a guanyador David Fernández

28 d'agost del 2017
Actualitzat a les 18:02h
La prova va creuar el Ripollès, de Ripoll a Vallter
La prova va creuar el Ripollès, de Ripoll a Vallter | Twitter / Federació Catalana de Ciclisme
Uns 200 ciclistes van participar en la cursa Ripoll - Vallter 2000 aquest passat dissabte. La prova, sota el nom de 64è Gran Premi Ripoll - 23è Memorial Fermí Pujol, va tenir el recorregut previst de 50 quilòmetres, tot i que per a algunes categories va disposar d'un circuit més curt. Els deu últims quilòmetres, abans d'arribar a Vallter, van estar protagonitzats per les fortes rampes de la carretera.

En els primers quilòmetres més planers, tal com informa el web de la Federació Catalana de Ciclisme, es van anar formant diferents grups, però cap a la part final l'andorrà David Fernández es va escapar en solitari i va guanyar la prova. El van seguir Tristan Cardew i Eduard Rodés, mentre que Mercè Pacios va entrar com a primera noia.

Abans de la cursa, que va sortir del pavelló de l'Avellaneda de Ripoll, es va fer un minut de silenci pels actes terroristes de fa pocs dies, tot agraint la col·laboració dels Mossos d'Esquadra i Protecció Civil. En el lliurament de premis es va recordar a l'enyorat president Fermí Pujol.