La família de Younes Aboyaaqoub li demana que s'entregui

Membres de la comunitat musulmana de Ripoll consideren que el culpable de la radicalització dels autors seria l'antic imam

Familiars de Younes Aboyaaqoub s'abracen a la concentració de la comunitat musulmana a Ripoll aquesta tarda
Familiars de Younes Aboyaaqoub s'abracen a la concentració de la comunitat musulmana a Ripoll aquesta tarda | ACN
Redacció
19 d'agost del 2017
Actualitzat el 20 d'agost a les 9:06h
Durant la concentració de la comunitat musulmana de Ripoll aquesta tarda, familiars de Younes Aboyaaqoub -fugitiu i presumpte conductor de la furgoneta que va causar l'atemptat a Barcelona- li han demanat públicament que s'entregui. Fàtima Abouyaaqoub, cosina del terrorista fugat, qui li ha fet aquesta petició en declaracions als mitjans de comunicació, i reconeix a l'ACN que d'ençà que l'imam va arribar al poble "la cosa va canviar".

La mateixa mare de Younes, en declaracions a Antena 3 i al 324, també és la que ha demanat al seu fill que s'entregui a la policia. La dona, segons el 324, no creu que el seu fill es trobi implicat en els atemptats, i vol que s'entregui perquè tot es pugui aclarir.

Segons s'explica a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la germana de Younes ha declarat que confien que tot sigui un error i diu: "S'han equivocat, no són ells. Jo confio que s'han equivocat i no són ells. Ells estan de viatge. Encara estic esperant que no siguin ells".