La música celta arriba a Vilallonga de Ter amb Sláinte

Aquest diumenge a les set de la tarda la formació ofereix un concert a la sala cooperativa |Amb aquest concert s'acaba la 18a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon

La formació Sláinte
La formació Sláinte | FMVC
Redacció
20 d'agost del 2017
Sláinte, formació de música celta nascuda a Barcelona el 1993, actua aquest diumenge 20 d'agost a les set de la tarda a Vilallonga de Ter. Serà l'últim dels sis concerts de la divuitena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon. El concert tindrà lloc a la Sala Cooperativa de la localitat.

Sláinte és el grup més veterà dins l'anomenada música celta a Catalunya. El seu repertori, caracteritzat per l'encís del so acústic i atlàntic d'aquesta formació, es centra actualment en les danses més frenètiques i les cançons més boniques de les velles Hibèrnia i Caledònia (Irlanda i Escòcia), tot visitant la música bretona o la balcànica.

Victòria Quingles encisa el públic de Molló

També en el marc del Festival, Victòria Quingles va actuar el passat 17 d'agost a l'església de Santa Cecília de Molló, davant d'un públic que va quedar encisat amb la veu de la jove cantant mallorquina. Acompanyada a la guitarra per Ignasi Cussó, va desgranar les cançons del seu disc Nuredduna, compostes per ella mateixa, basades en poemes de diversos autors.
 

Victòria Quingles en concert a Molló. Foto: FMVC