La cursa virtual del Camí Vell de Núria té premi per als més ràpids

Es tracta d'una prova oberta a tothom, en què el màxim atractiu és superar-se dia a dia |Vall de Núria també ofereix diferents sortejos per als corredors de la prova virtual

Una cronoescalada al Camí Vell de Núria
Una cronoescalada al Camí Vell de Núria | Vall de Núria
Redacció
17 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:33h
Aquest estiu, i fins a l'1 de novembre, Vall de Núria proposa descobrir d'una manera diferent el Camí Vell de Queralbs a Núria, que és un dels itineraris més característics del Pirineu català. Ho fa oferint premis per als millors resultats de la cursa virtual que recorre aquest camí. Una prova d'aquestes característiques no té dates ni horaris, es pot fer tants cops com es vulgui i la inscripció, evidentment, és gratuïta. Els participants tenen sempre la possibilitat de comparar-se amb ells mateixos i amb la resta de competidors.

Els premis que ofereix Vall de Núria per als més ràpids durant aquests mesos són els següents:

-Una nit amb mitja pensió a l'Hotel Vall de Núria pels dos primers classificats de les categories home i dona.

-Sorteig entre tots els participants d'una participació per a dues persones per la travessa "Refugis del Torb", durant la temporada d'estiu 2018 (incloent la pernoctació) i una altra participació en la travessa "Els 3 Refugis", també amb pernoctació.

-Sorteig entre tots els participants de 5 vals per a dues persones de bitllet d'anada i tornada del Cremallera de Vall de Núria amb bitllet de passeig amb telecabina.

Com funciona el sistema?

Es tracta de seguir la ruta que et marca l'aplicació i anar llegint els codis QR per fer el track de la ruta. L'objectiu és fer la ruta del Camí Vell en el menor temps possible per guanyar llocs en el rànquing o senzillament per gaudir de l'excursió fins a Núria. Per finalitzar la ruta has de llegir amb l'app l'últim codi QR que està per sobre la caseta del llac. El teu resultat i classificació estaran disponibles tant a l'app com als webs de Vall de Núria i Skitude.
 

Itinerari de la Cursa Virtual del Camí Vell. Foto: Vall de Núria


Els més ràpids

Es tracta d'una cursa oberta a tothom, en què un dels màxims atractius consisteix a intentar superar-se dia a dia, tot comparant-se amb un mateix i amb la resta de participants, on destaca la presència d'esportistes d'alt nivell. Actualment, els participants amb millors resultats en la carrera virtual del Camí Vell són: en categoria masculina Joan Freixa (41:49:00, any 2012), Agustí Roc (42:29:00, any 2011) i Just Sociats (44:05:00, any 2010); i en categoria femenina Laura Orgué (49:10:00, any 2013), Núria Picas (55:30:00, any 2010) i Laia Andreu (55:43:00, any 2010).