L'església de Santa Cecília de Molló acollirà un concert de Victòria Quingles

El Festival de Música de la Vall de Camprodon no s'atura i diumenge va portar la BGKO a Llanars

Victòria Quingles, cantant i compositora mallorquina
Victòria Quingles, cantant i compositora mallorquina | FMVC
Redacció
16 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:39h

Victòria Quingles, cantant i compositora mallorquina. Foto: FMVC


Victòria Quingles presentarà Nuredduna, en un concert que farà en format intimista a l'església de Santa Cecília de Molló, el pròxim dijous 17 d'agost a les 7 de la tarda. La jove cantant i compositora mallorquina presenta, en el marc del 18è Festival de Música de la Vall de Camprodon, el seu primer disc, amb poemes intimistes de diversos autors. Es tracta d'un repertori original i amè, entroncat directament amb la cançó europea i amb clars matisos mediterranis.

La BGKO posa dempeus la plaça de l'Om de Llanars
 

Un moment de l'actuació de la BGKO a Llanars. Foto: FMVC


També en el si del festival, la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra va actuar el passat diumenge 13 d'agost a la plaça de l'Om de Llanars. Va oferir un concert que va fer aixecar de les cadires al públic que omplia la plaça. La formació, absolutament internacional però amb base a Barcelona, actua molt més a Europa que no pas aquí.

El públic va poder gaudir de valent amb temes com "De l'Ebre al Danubi", que dóna nom al seu últim disc. També van interpretar una cançó tradicional catalana com és "La Dama d'Aragó, d'una manera ben imaginativa. Un dels moments més emocionants del concert, però, va ser la interpretació de la popularitzada cançó de Chicho Sánchez "Gallo rojo, gallo negro".
 

Llanars va vibrar amb la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra. Foto: FMVC