Barcelona Gipsy Balkan Orchestra arriba a Llanars amb molt de ritme

Presentaran el seu espectacle "Del Ebro al Danubio" el pròxim 13 d'agost en el marc del Festival de Música de la Vall de Camprodon |El passat cap de setmana, The Hanfris Quartet van impressionar al públic de Sant Pau de Segúries

La BGKO actuarà a la plaça de l'Om el diumenge 15 d'agost
La BGKO actuarà a la plaça de l'Om el diumenge 15 d'agost | FMVC
Redacció
08 d'agost del 2017
Actualitzat el 14 d'agost a la 13:50h
Barcelona Gipsy Balkan Orchestra actuarà el pròxim diumenge 13 d'agost a la plaça de l'Om de Llanars, on hi presentarà el seu espectacle Del Ebro al Danubio, a les 22.00 hores. Aquesta orquestra és una formació internacional que interpreta la música tradicional balcànica i la dels gitanos i jueus de l'est d'Europa. El concert forma part del 18è Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC17), des d'on s'explica que el grup actua "amb una gran passió, destacada personalitat i sense oblidar les arrels".

BGKO és una formació del tot internacional, amb Sandra Sangiao a la veu (Catalunya), Mattia Schirosa a l'acordió (Itàlia), Ivan Kovacevik al contrabaix (Sèrbia), Julien Chanal a la guitarra (França), Stelios Togias a la percussió (Grècia), Joaquín Gil al clarinet (Andalusia) i Oleksandr Sora al violí (Ucraïna).

The Hanfris Quartet impressionen el públic de Sant Pau de Segúries
 

The Hanfris Quartet actuant a la sala El Molí de Sant Pau de Segúries. Foto: FMVC


Dins del programa del FMVC17, The Hanfris Quartet va actuar el passat dissabte a la sala El Molí de Sant Pau de Segúries, seduint i impressionant al públic assistent amb la qualitat de les seves veus. El quartet està format per Jordi Forcadell, Juan Bertrand, Gener Salicrú i Adrià Sivilla, que van presentar el seu últim espectacle On Air. Acabats d'arribar de las Vegas, van protagonitzar el segon concert del Festival amb un repertori que repassava la trajectòria de diversos CD's del grup, especialitzat en el barbershop style, un estil de música a cappella caracteritzat pel domini de les veus.

El grup va donar el millor en un concert en què el públic va poder gaudir de stàndards de jazz i versions de The Beatles entre d'altres, destacant les interpretacions d'un tema basat en 27 cançons conegudes del rock català, "La Rumba de Barcelona" o "All my loving". Els temes musicals van estar presentats pels mateixos intèrprets, que proposen una posada en escena dinàmica i comunicativa.