La setena edició del Comerçnit de Camprodon arriba el 19 d'agost

La principal novetat de la vetllada serà el concert final de Sound Six, formació finalista del concurs "Oh Happy Day"

Redacció
07 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:08h
El pròxim 19 d'agost arriba a Camprodon una nova edició del Comerçnit, la vetllada nocturna impulsada per l'Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon. Des de les vuit del vespre fins a dos quarts d'onze de la nit, les botigues i comerços del municipi romandran oberts i oferiran diferents promocions i descomptes especials als passejants. La iniciativa té com a objectiu donar a conèixer l'oferta comercial i de restauració de la vila.

A banda dels descomptes a les botigues, un seguit de rutes culinàries i el trenet turístic de Camprodon -que serà gratuït- completaran l'oferta. En acabar la nit, tindrà lloc l'actuació de Sound Six, una formació finalista del concurs Oh Happy Day de TV3.

Sorteig de la vetllada

A més, també es farà el sorteig de fins a 1.500 euros en xecs regal i altres tipus de premis com sopars en restaurants de la Vall o forfets per l'estació de Vallter 2000. En aquest sorteig s'hi podrà participar fent sengles compres de 10 euros cadascuna a dos establiments membres de l'Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon, i emplenar el corresponent passaport de participació amb les dades personals i els gomets acreditatius de les compres. Aquests passaports es podran dipositar en una urna que s'instal·larà a la plaça Doctor Robert, on a les 22.30 hores s'hi farà el sorteig dels premis.
 

Cartell del Comerçnit de Camprodon 2017. Foto: Aj. Camprodon