L'Ajuntament de Ripoll necessita urgentment un nou policia local

El consistori obre un procés selectiu

Redacció
13 de juliol del 2017
Actualitzat el 14 de juliol a les 16:31h
L'Ajuntament de Ripoll ha anunciat que necessita cobrir amb urgència una plaça de policia local. El lloc de treball és d'agent interí i els aspirants que hi estiguin interessats poden presentar una sol·licitud acompanyada del seu currículum vitae i acreditació del seu contingut al Registre General de l'Ajuntament fins al dia 25 de juliol a les 15 h.

A banda de les condicions que s'expliquen a continuació, el consistori valorarà el currículum, la formació, l'experiència en un lloc de treball similar i l'entrevista personal que es farà als candidats.

Condicions que demana l'Ajuntament als aspirants:

-Tenir la nacionalitat espanyola, d'acord amb la legislació vigent.
-Haver complert els 18 anys i no superar l'edat de 45 anys.
-Tenir la titulació d'ESO, graduat escolar o equivalent, o bé estar en condicions d'obtenir-la en la data de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.
-Tenir una alçada mínima de 1'60 metres les dones i 1'70 metres els homes.
-No patir cap malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
-Estar en possessió del permís de conduir de classe B.
-Acreditar coneixements de llengua catalana de nivell B (nivell intermedi de català) de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent segons l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística.

A més, hauran de declarar no estar separats mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per accedir al cos o escala de funcionari del qual hagi estat separat o inhabilitat, o per exercir funcions similars a les que es desenvolupaven en el cas del personal laboral.

Aquest anunci arriba uns dies després que precisament el cos local hagi estat agraciat amb un premi de loteria, que a més va esquitxar a altres ciutadans de la capital del Ripollès.