Ripoll

L'Ajuntament de Ripoll necessita urgentment un nou policia local

El consistori obre un procés selectiu

| 13/07/2017 a les 12:11h
Arxivat a: Municipis, policia, Policia Local de Ripoll, Ajuntament de Ripoll
L'Ajuntament de Ripoll ha anunciat que necessita cobrir amb urgència una plaça de policia local. El lloc de treball és d'agent interí i els aspirants que hi estiguin interessats poden presentar una sol·licitud acompanyada del seu currículum vitae i acreditació del seu contingut al Registre General de l'Ajuntament fins al dia 25 de juliol a les 15 h.

A banda de les condicions que s'expliquen a continuació, el consistori valorarà el currículum, la formació, l'experiència en un lloc de treball similar i l'entrevista personal que es farà als candidats.

Condicions que demana l'Ajuntament als aspirants:

-Tenir la nacionalitat espanyola, d'acord amb la legislació vigent.
-Haver complert els 18 anys i no superar l'edat de 45 anys.
-Tenir la titulació d'ESO, graduat escolar o equivalent, o bé estar en condicions d'obtenir-la en la data de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.
-Tenir una alçada mínima de 1'60 metres les dones i 1'70 metres els homes.
-No patir cap malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
-Estar en possessió del permís de conduir de classe B.
-Acreditar coneixements de llengua catalana de nivell B (nivell intermedi de català) de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent segons l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística.

A més, hauran de declarar no estar separats mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per accedir al cos o escala de funcionari del qual hagi estat separat o inhabilitat, o per exercir funcions similars a les que es desenvolupaven en el cas del personal laboral.

Aquest anunci arriba uns dies després que precisament el cos local hagi estat agraciat amb un premi de loteria, que a més va esquitxar a altres ciutadans de la capital del Ripollès.

També us pot interessar

 

COMENTARIS

Ole ole la policia
Anònim, 13/07/2017 a les 19:12
+5
-1
Aquesta regidora s'hi està lluint, no hi havia hagut mai tant desordre amb la policia Sra Vilalta. Ha pujat sous com mai, sembla que són els policies més ben pagats de la província, s'han creat places d'inspector i sotsinspector a gust i conveni del personal existent.

Anònim, 18/07/2017 a les 14:30
+2
-0
La plaça ja té nom.

Aquest article deu ser per cobrir l'expedient de la nova incorporació que ja hi ha hagut al cos.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Un dels fundadors del Santuari Gaia, a la manifestació d'aquest dimecres a Barcelona | Ismael López
01/01/1970
Asseguren que "estan sofrint baixes de socis" per deixar clara la seva postura
01/01/1970
Es reflexionarà amb diferents integrants del món rural sobre diferents aspectes
La nova furgoneta 100% elèctrica del consistori ripollès | Aj. Ripoll
01/01/1970
Ha estat cedit pel Consell d'Iniciatives Locals pel Medi Ambient (CILMA) de les Comarques de Girona