Mor una nena de quatre anys ofegada a la piscina municipal de Ripoll

La menor estava realitzant una activitat amb l'escola de Campdevànol | L'accident ha mobilitzat diversos dotacions dels Mossos, ambulàncies i un helicòpter del SEM

Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:43h
Una nena de quatre anys ha mort aquest matí a la piscina municipal de Ripoll, segons han confirmat a NacióRipollès els Mossos d'Esquadra. La tragèdia ha succeït aquest divendres a les 12 del migdia i fins a l'equipament esportiu s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i dels Serveis d'Emergència Mèdiques així com un helicòpter medicalitzat. El SEM ha activat un equip d'atenció psicològica per atendre els familiars, els monitors i els professors.

La menor era de Campdevànol i estava a la piscina de Ripoll realitzant el curs de natació infantil amb el CEIP Pirineu. L'accident s'ha produït quan l'activitat ja havia finalitzat i els monitors han avisat els serveis mèdics que han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar sense èxit. De moment, es desconeixen les causes que han provocat el fatal desenllaç.

El Departament d’Ensenyament, els ajuntaments de Ripoll i Campdevànol, juntament amb el Consell Esportiu del Ripollès i el Consell Comarcal del Ripollès es mostren consternats davant d’aquest fet luctuós alhora que treballen per aclarir-ne les causes. Les cinc institucions, en un comunicat conjunt, traslladen el condol a la família i a la comunitat educativa.

Arran d’aquest fet, i en senyal de dol i de respecte, s'han suspès els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que s’havien de dur a terme aquest dissabte a la piscina municipal de Ripoll.