Un equip de futbol algerià s'oblida un nen en un alberg de Montesquiu després d'un «stage»

El jugador, de vuit anys, es va quedar adormit a l'habitació mentre els seus companys agafaven un autobús cap a l'aeroport de Barcelona | El propietari de l'allotjament va trobar el noi i va avisar la policia

Redacció
18 d'abril del 2017
Actualitzat el 19 d'abril a les 12:34h

Devesa de les Codines Foto: Fundació Catalana de l'Esplai


L'equip de futbol infantil Algerian Excellence es va oblidar un jugador de vuit anys a l'Escola de Natura de La Devesa de les Codines de Montesquiu on s'havia allotjat tota l'expedició del club. El nen es va quedar adormit aquest dilluns al matí, i els seus companys i entrenadors van agafar un autobús direcció l'aeroport de Barcelona sense adonar-se que ell no hi era. El propietari de l'establiment se'l va trobar a l'habitació quan entrava a netejar i va avisar la policia.

Els agents locals del poble van posar-se en contacte amb els Mossos d'Esquadra. Una patrulla es va dirigir a l'alberg i va recollir el jugador per traslladar-lo fins a l'aeroport. Finalment, el noi va poder arribar a temps i embarcar a l'avió que l'havia de portar fins a Alger al costat dels seus companys. L'expedició havia aterrat a Catalunya divendres per participar a un torneig de futbol i estava formada per una quarantena d'esportistes.

L’Escola de Natura de La Devesa de les Codines, és un equipament situat en el terme municipal de Montesquiu a cavall de les comarques d’Osona i el Ripollès, entre els termes municipals de Montesquiu, Sant Quirze de Besora i Sora.