Judit Caro rep la Beca Comtal Vila de Ripoll per continuar estudiant a la UVic

La beca de 2500 euros l’atorga l’Ajuntament de Ripoll a estudiants que resideixin al municipi i que tinguin un bon expedient acadèmic

Berta Vila, Jordi Montaña, Judit Caro i Jordi Munell
Berta Vila, Jordi Montaña, Judit Caro i Jordi Munell | UVic
Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat el 30 de març a les 7:32h
L’estudiant de segon curs del grau de Mestre en Educació Infantil, Judit Caro Hurtado, ha obtingut la III Beca a l’Excel·lència Comtal Vila de Ripoll. El rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, i l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell han fet avui el lliurament de la beca al Rectorat de la UVic-UCC.

A aquesta beca anual, valorada en 2.500 euros, hi poden accedir els estudiants residents al municipi de Ripoll que tinguin un bon expedient acadèmic i que necessitin una empenta econòmica per continuar els seus estudis.

El rector Jordi Montaña ha agraït l’esforç econòmic que fa l’Ajuntament de Ripoll per premiar el talent “i que és exemple del compromís que té aquest Ajuntament amb el territori i amb la universitat”. El rector  ha fet una crida a altres ajuntaments a sumar-se a la iniciativa. Per la seva banda, l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha declarat que amb aquesta beca “volem ajudar a assolir l’excel·lència acadèmica dels nostres estudiants, alhora que posem en valor el que representa tenir una universitat de prestigi tant a prop del municipi”.

Judit Caro ha expressat el seu agraïment a l’Ajuntament de Ripoll per la beca i ha afirmat que aquests diners li permetran plantejar-se anar a fer un Erasmus i a continuar els seus estudis amb un Màster.

L’acte ha comptat també amb la presència de la coordinadora del Grau de Mestre en Educació Infantil de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes, Berta Vila, que ha animat a la guanyadora de la beca a seguir estudiant i a tenir sempre present el compromís que té amb la societat.