Camprodon es promocionarà a vuit fires del sector turístic per donar a conèixer el municipi

L'Ajuntament de la vila combinarà la presència a certàmens esportius amb d'altres dedicats al turisme al llarg del 2017

Redacció
15 de març del 2017
Actualitzat a les 16:44h

Una imatge de postal de Camprodon. Foto: Facebook Taymory Xtrail Series


Camprodon participarà a vuit fires dedicades al sector turístic i esportiu al llarg del 2017. L'objectiu de l'Ajuntament és donar a conèixer els atractius del municipi a tot Catalunya per tal de situar la vila com una destinació turística de "referència" a Catalunya, tal i com el mateix consistori expressa en un comunicat remès als mitjans.

El regidor de Turisme, Xavier Juncà, assegura que el poble "està fent una clara aposta per a posicionar-se com un referent turístic de qualitat". De fet, l'Ajuntament ja ha iniciat la seva participació en alguna de les fires aquesta mateixa setmana, amb un estand al certamen Expo Sports Outdoor de Barcelona. Entre les altres cites previstes, hi ha la Fira de les 40 hores de Ripoll, el Mercat del Ram de Vic o el B-Travel de Barcelona.

La iniciativa de l'Ajuntament de Camprodon s'emmarca en el projecte que impulsa el Consell Comarcal del Ripollès amb l'Agència de Desenvolupament de la comarca, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per projectar el Ripollès com a destinació de qualitat. L'objectiu final és promocionar la cultura, l'entorn natural i el patrimoni dels diversos territoris que componen la comarca.