Roger Viñas, Ernest Ausiró i Mònica Comas, guanyadors de la Corriols de Foc

Vallfogona de Ripollès ha estat la seu aquest diumenge de les tres curses de muntanya, amb un elevat nombre de participants

El primer i segon classificats de la cursa de 20 km de la Corriols de Foc, Roger Viñas i Ernest Ausiró
El primer i segon classificats de la cursa de 20 km de la Corriols de Foc, Roger Viñas i Ernest Ausiró | Josep Maria Montaner
Redacció
14 de març del 2017
Actualitzat a les 10:11h
La quarta edició de la Corriols de Foc ha tornat a omplir d'atletes, aquest diumenge, la localitat de Vallfogona de Ripollès. Una prova de tres recorreguts de diferent llargada i dificultat al llarg de la Serra de Milany i els seus voltants, que han liderat Roger Viñas, Ernest Ausiró i Mònica Comas en el seu recorregut més llarg.
 
En la prova reina de la Corriols, doncs, la cursa de 30km que ha sortit a les 9h del matí, el guanyador ha estat Viñas (Waa Elements), al completar el recorregut en només 2:39:25, però conjuntament amb Ernest Ausiró (Buff), amb qui ha compartit el primer lloc al podi, i ja una mica després el tercer classificat, Xavi Llamas (Sporthg Amlsport), amb 2:46:32. 

En dones, la més ràpida ha estat Comas (Apòstols de Bacus) amb 3:15:48, seguida per Laia Guàrdia (Sant Feliu Corre), que ha finalitzat amb 3:24:31 i Cristina Vilarnau (Bsix), amb 3:27:02.
 

Participants de la cursa Corriols de Foc. Foto: Josep M. Montaner


Jaume Martí i Rosa Font, triomfadors de la cursa de 20km

Jaume Martí (Trail Running girona) ha estat el vencedor de la categoria intermèdia d’aquesta Corriols de Foc, acabant els 20km amb un temps de 1:58:47. Ha finalitzat, també, molt seguit del segon classificat, David Alsina (BlokAgullana), que ha acabat a menys d'un minut per darrere seu, i de Marc Rota (L'Esportiu Torelló), que ha acabat de pujar al tercer lloc del podi amb 1:59:16.

Rosa Font (BTR) ha estat la dona més ràpida en aquesta prova, amb 2:33:57, seguida per Cristina Pastor (CT EesporTRIssim), a tres minuts i, finalment, Adriana Fernández (Rock Experience), amb 2:40:25.
 

Participants de la cursa Corriols de Foc. Foto: Josep M. Montaner


Isaac Barti i Eugènia Miró, els noms propis de la cursa curta

Entre els participants en la distància més curta ha destacat el d'Isaac Barti (CN-Olot) i Eugènia Miró, que han coronat els primers llocs del podi amb 59:48 i 1:13:28, respectivament. Per sota seu, Marc Vizcaino ha completat la cursa amb 1:01:26 i Manel Antúnez (Escurçons de la Vall d'Aro), a pocs segons d'aquest, i Sílvia Agut i Mireia Casellas, amb 1:19:25 i 1:22:58. 
 

GALERIA DE FOTOS de la Corriols de Foc