El Saló de l'Ensenyament del Ripollès segueix creixent i arriba als 35 estands

En la tercera edició d'aquest dimarts s'espera la visita de més de 400 joves d'arreu de la comarca, però també la Cerdanya i Osona

Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 12:03h
El Saló de l'Ensenyament del Ripollès, a la primera edició
El Saló de l'Ensenyament del Ripollès, a la primera edició | CCR
El Saló de l'Ensenyament del Ripollès segueix creixent i en la seva tercera edició arriba als 35 estands. Posar a l'abast dels joves de la comarca tots els recursos necessaris perquè forgin una bona base per a la seva carrera professional i personal és un dels objectius pels quals treballa el Consell Comarcal del Ripollès i, especialment, la seva àrea de Joventut. Es fa aquest dimarts, 14 de març, al poliesportiu municipal de Ripoll, des de les deu del matí fins a dos quarts de tres de la tarda.

El saló espera la visita de més de 400 joves provinents del Ripollès però també de la Cerdanya i Osona, que cada cop el veuen més com un referent. Aquest esdeveniment concentra oferta educativa de bona part del país, a més del Ripollès. S'organitza amb el suport de l'Ajuntament de Ripoll, el departament d'Ensenyament i el d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura en el marc del programa Odisseu, el Servei Educatiu del Ripollès, el Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.