Joan Reyné i Laura Orgué acaben l'any guanyant la CronoNúria

La prova d’esquí de muntanya ha posat el punt i final a la 12ª Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0

Participants de la quarta CronoNúria
Participants de la quarta CronoNúria | FGC
Redacció
01 de gener del 2017
Actualitzat el 02 de gener a les 12:13h
A la Vall de Núria l’any 2016 s’ha acabat amb la disputa de la quarta CronoNúria “Memorial Ramon Casadevall”. Aquesta era l’última prova de la 12ª Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0. La cronoescalada ha estat organitzada per la Unió Excursionista de Vic i ha estat la primera Sant Silvestre d’esquí de muntanya.

900 metres de desnivell positiu en 4,5 quilòmetres de recorregut esperaven aquest matí als esquiadors i esquiadores. La sortida era des del Santuari de Núria i la meta estava situada al coll de Noucreus. Les categories cadets i júnior femení han sortit 30 minuts abans amb una sortida neutralitzada fins al pont de l’Escudé.

Joan Reyné i Laura Orgué han estat els dos esquiadors de muntanya que s’han imposat als 75 participants que ha tingut la prova. Reyné, de l’Ski Club Camprodon, ha guanyat la seva segona cursa de la temporada amb un temps de 43 minuts i 5 segons. L’han seguit Jordi Alís (UE Urgellenca) amb 44 minuts i 18 segons; i Agustí Roc (AE Matxacuca), amb 45 minuts i 44 segons. Orgué s’ha imposat contundentment en la categoria femenina amb un temps de 50 minuts i 55 segons.