El conseller d'Empresa i Coneixement inaugura la Fira de la Puríssima de la Vall de Camprodon

Jordi Baiget va felicitar al municipi i el seu teixit per haver recuperat la mostra

El conseller parlant amb una paradista
El conseller parlant amb una paradista | Mirada Local
Redacció
09 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:06h
El conseller d'Empresa i Coneixement Jordi Baiget va donar el tret de sortida a una nova edició de la Fira de la Puríssima de Camprodon, que organitza l'Ajuntament del 8 a l'11 de desembre. El certamen omple el centre de la vila d'estands, activitats i degustacions per celebrar l'inici de les campanyes de Nadal, esquí i hivern. Baiget va desitjar als assistents "una feliç Fira" i també va felicitar al municipi i al seu teixit associatiu "per haver recuperat aquesta mostra i per haver escollit un marc tan incomparable on fer-la".

En aquest sentit, l'alcalde de Camprodon, Xavier Sala, alcalde de Camprodon va remarcar que "és una alegria i un goig veure com la gent, els comerços i les entitats s'han implicat tan activament en l'organització de la Fira. Ens sentim orgullosos, gràcies a l'esforç de tothom, d'haver recuperat amb força la Fira de la Puríssima i de consolidar-la com un espai de referència a la Vall a nivell comercial i turístic".

A més Sala, va afegir que "entre tots hem convertit la Fira en un mirall on podem veure què és el que pretén ser la Vall de Camprodon. A la nostra Vall ens agrada la tradició, la història, el contacte amb la natura, els productes de proximitat, la gastronomia i les activitats en família".

En la mateixa línia es va expressar el conseller d'Empresa i Coneixement, que va dir que era un "clar exemple de la riquesa cultural i de la diversitat de la qual gaudeix Catalunya". "La Fira és un signe de vitalitat del municipi, un aparador per la Vall, un punt de trobada per als camprodonins i les camprodonines i els visitants, i un atractiu turístic més que cal potenciar" va sentenciar Baiget.

La Fira de la Puríssima està organitzada per l'Ajuntament, l'empresa Incatis i l'Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon (ACTVC); i compta amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.
 

Durant les intervencions. Foto: Mirada Local