Els veïns del Ripollès tindran descomptes a Vallter 2000 i Vall de Núria

El Consell Comarcal i FGC acorden descomptes de fins al 65% per als habitants de la comarca en els forfets d’esquí

Petits esquiadors a Vall de Núria
Petits esquiadors a Vall de Núria | FGC
Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:53h
Potenciar i promocionar la pràctica d’esports de neu entre els habitants i els escolars. Aquest és l’objectiu pel qual el Consell Comarcal del Ripollès i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han signat un conveni que proporciona bonificacions en els forfets de temporada per esquiar a les estacions de Vall de Núria o Vallter 2000. En aquest enllaç es poden consultar els preus amb els descomptes acordats.

L’acord proporciona rebaixes de fins al 65% en algunes tipologies de forfet respecte la tarifa regular, de manera que gaudir dels esports d’hivern a les instal·lacions ripolleses esdevé molt més assequible per als habitants de la comarca.

Al conveni s’hi pot acollir tothom que com a mínim els darrers quatre anys hagi estat empadronat a algun dels dinou municipis del Ripollès i també els infants i joves escolaritzats en centres educatius de la comarca durant el curs vigent.

Per gaudir d’aquests preus avantatjosos cal comprar el forfet a les dependències corresponents de cada estació. En el cas de Vall de Núria, es tracta de les oficines de l’estació de Ribes Enllaç del Cremallera. En el moment de la compra s’ha d’aportar la documentació següent:

- Una fotografia del titular
- DNI del titular
- El certificat històric d’empadronament o el certificat d’escolarització
- Efectuar el pagament o acreditar haver-lo realitzat per les vies establertes.
- El formulari de sol·licitud (en paper o formal digital) degudament complimentat, que en el cas de Vallter 2000 es pot demanar per correu electrònic a gestio@vallter2000.cat. En el cas de Vall de Núria no és necessari.

Els forfets adquirits amb aquest programa de descomptes són vàlids exclusivament per a les estacions per les que són emesos: Vall de Núria o Vallter 2000. No porten associat cap avantatge ni drets de descomptes per altres estacions o serveis. Queda totalment prohibit fer-los servir amb finalitats professionals o per participar en competicions esportives.