La Fira de Nadal de Campdevànol dóna el tret de sortida a les festes amb 25 parades

El certamen coincideix aquest any amb el mercat setmanal dels dimarts | És l'onzena edició de la mostra, que també acollirà un patge dels Reis i un espectacle de l'associació CercaCirc

Redacció
05 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:32h
Fira de Nadal de Campdevànol, imatge d'arxiu.
Fira de Nadal de Campdevànol, imatge d'arxiu. | Xevi Mas
La Fira de Nadal de Campdevànol arriba aquest any a la seva onzena edició. Se celebra el 6 de desembre per donar el tret de sortida al Pont de la Puríssima i estrenar la campanya nadalenca. Aquest any recau en dimarts, de manera que les 25 parades de la mostra conviuran amb el mercat setmanal del poble.

El certamen es concentra a la plaça de la Mainada i obre a les 10 del matí. A banda de les parades, que oferiran tot tipus de productes relacionats amb les festes, així com aliments artesans, també s'hi podrà trobar una gran haima amb un patge dels Reis Mags preparat per rebre les peticions dels més petits. A més, pel poble hi circularan membres de l'associació CercaCirc, que oferiran espectacles de malabars i acrobàcies.

En paral·lel, al llarg de la jornada s'aniran celebrant altres activitats organitzades pels botiguers i les entitats del municipi. Hi haurà una demostració de Txikung, un sorteig, una desfilada de gossos o un ball popular de sardanes, entre d'altres. També s'oferiran visites guiades al Molí Gros i a l'exposició de l'artista local Evelí Adam, que acull la sala auditori del Centre Cívic la Confiança.
 

El cartell de la Fira de Nadal d'aquest any Foto: Ajuntament de Campdevànol