Vallter 2000 i La Molina enceten la temporada d'esquí al Ripollès

Les dues estacions del Grup FGC obren les seves instal·lacions aquest dissabte 26 de novembre | La Vall de Núria ho farà el 3 de desembre

Les nevades a Vallter ha permès obrir abans d'hora
Les nevades a Vallter ha permès obrir abans d'hora | Grup FGC
Redacció
25 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:52h
El Grup FGC inaugura la temporada d'hivern aquest dissabte 26 de novembre amb l’obertura de dues de les seves estacions. Les nevades d’aquests darrers dies han permès consolidar una primera capa de neu i tant La Molina com Vallter 2000 podran obrir les instal·lacions al públic. En totes dues estacions els horaris d'obertura són de 9 del matí a 5 de la tarda.

Durant la propera setmana, totes dues estacions quedaran tancades per tal de preparar el domini esquiable de cara al pont de la Constitució i la Puríssima i donar el tret de sortida definitiu de la temporada de manera estable el següent cap de setmana, el 3 i 4 de desembre. D'altra banda, no serà fins el 3 de desembre, que les pistes de la Vall de Núria obrin les portes als esquiadors.

Vallter 2000 avança la temporada d’hivern

Tot i que la data prevista d’obertura de Vallter 2000 era el 2 de desembre, els 20 cm de neu que han deixat les nevades d’aquesta setmana permetran l’obertura de la zona de debutants amb les Pistes de Morens 1 i 2, i la zona de trineus del Parc Lúdic, a més dels teleesquís Morens 1 i 2.

Fins a 15 cm de neu pols a La Molina

Els esquiadors amb més experiència podran accedir amb el telecabina al teleesquí de les Set Fonts a la Tosa d’Alp per a fer les primeres baixades de la temporada. També es posarà un servei de transport amb màquina fins al punt més alt de l’estació: el refugi Niu de l’Àliga (cota 2537), per gaudir d’un bon dinar i del paisatge d’alta muntanya i les vistes de les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès.

L’estació degana i més innovadora obrirà la pista Dues Estacions (nivell mig-alt), amb un gruix de 15 cm de neu pols, així com també les activitats del Parc d’Aventura als arbres i el telecabina.