«El que passa a Catalunya»: Arrimadas de copes a un bar amb una estelada a Ripoll

La líder de C's no va tenir cap problema en un local nocturn de la capital de Ripollès

Xavier Cima i Inés Arrimadas a un bar independentista de Ripoll
Xavier Cima i Inés Arrimadas a un bar independentista de Ripoll
Redacció
29 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 7:24h
“Porto escorta perquè sabem què passa a Catalunya”. La frase d'Inés Arrimadas a 13TV ha sacsejat la política catalana les darreres hores fins al punt que la líder de C's ha hagut de matisar-les admetent que simplement ha acceptat la protecció que li ofereix Interior per ser la cap de l'oposició. De fet, fonts dels Mossos han assenyalat avui que, fins ara, no s'ha hagut de reportar cap incident.
 

Xavier Cima i Inés Arrimadas a un bar independentista de Ripoll


La frase d'Arrimadas –que en el context on es va produir va suggerir que a Catalunya hi havia un clima de violència- la desmenteixen els fets. Fa uns mesos va ser a Ripoll –població del seu marit, l'exdiputat de CDC Xavier Cima- i no va tenir cap problema per anar de copes a un local presidit per una bandera independentista. La imatge, que és anterior al casament dels dos polítics, va ser presa al Bar Cabina de la plaça Gran de la capital ripollesa i ha circulat com la pólvora pels grups de WhattsApp de la comarca.

Cima, que havia estat regidor de Ripoll i president de CDC del Ripollès, entre altres càrrecs, s'ha allunyat els darrers mesos del partit i de l'independentisme coincidint amb l'enllaç matrimonial amb la líder de C's. Les darreres setmanes se l'ha relacionat amb el nucli fundador del moviment Lliures –liberals catalanistes totalment contraris a la independència- però aquesta setmana se'n va distanciar en no assistir a la presentació oficial a Barcelona.