Txarango torna amb un nou disc la primavera del 2017

El primer concert tindrà lloc en el marc del Festival Viñarock a Villarrobledo

Actuació de Txarango al Petits Camaleons.
Actuació de Txarango al Petits Camaleons. | Arxiu ND
Redacció
29 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:50h
Després de més d’un any de silenci, Txarango anuncia que aquesta tardor torna a l’activitat, i entrarà a l’estudi a gravar les cançons que formaran part del seu esperat tercer disc. Tal com explica Enderrock, presentaran els nous temes en directe a l'abril en el marc del festival Viñarock que se celebra a Villarrobledo l'abril de 2017.

La marea Txarango torna a ser aquí. El grup de Sant Joan de les Abadesses torna a la fàbrica de somnis i esperança: aquesta tardor la banda torna a l'estudi per enregistrar els temes del tercer disc, del qual encara se sap ben poc. També han anunciat que el primer concert que oferiran amb el nou disc sota el braç serà l’abril de l’any vinent en el marc del Festival Viñarock a Villarrobledo, que enguany celebra la 22a edició els dies 28, 29 i 30 d’abril, que com és habitual, portarà 100 concerts repartits en 6 escenaris.

La tercera entrega

Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012) va ser un debut on mostraven les cartes: l’amor pel llegat de Dusminguet i el mestissatge poètic, la passió per l’envelat de festa major i el màxim respecte per la patxanga ben entesa. Després de l'èxit del primer disc, el grup reapareixia amb un treball on explicaven cap on volien anar: amb Som riu (DiscMedi, 2014) insistien en les línies mestres estilístiques. Caldrà esperar què ens porta la tercera entrega.