Detenen a Ripoll per conducció temerària un home buscat per assassinat

L'home, un veí de Santa Coloma de Gramenet de 36 anys, va intentar eludir un control policial i va enganyar els agents afirmant que la seva dona estava a punt de donar a llum

Redacció
29 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:02h
Els Mossos d'Esquadra han detingut a la matinada d'aquest dilluns a Ripoll per conduir de manera temerària un home que tenia una ordre de cerca i captura, detenció i ingrés a la presó per un delicte d'assassinat.

Segons ha informat la policia en un comunicat, el detingut, de 36 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet, va intentar eludir un control policial i va enganyar els agents afirmant que la seva dona estava a punt de donar a llum.

Els mossos feien un control de pas a la carretera C-17 per prevenir robatoris en habitatges de la zona i, al voltant de les 2.00 hores, van fer un senyal a un turisme perquè s'aturés, però el conductor va continuar la marxa.

Quan els agents van aconseguir parar el vehicle a l'entrada de Ripoll, l'home va afirmar que conduïa ràpidament perquè la seva dona estava a punt de donar a llum, després del qual els agents es van oferir a acompanyar-lo fins al seu domicili de manera ràpida i segura.

Quan van veure que l'home feia voltes sense sentit ni direcció concreta, van intentar aturar-lo un altre cop, davant del qual va accelerar i va conduir de manera temerària per l'interior de la població, fins que els Mossos van aconseguir aturar-lo, identificar-lo i detenir-lo.

Llavors van comprovar que tenia una ordre de cerca i captura, detenció i ingrés a la presó per un delicte d'assassinat, emesa per l'Audiència Provincial de Barcelona, i també van comprovar que l'home, que ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, conduïa el vehicle sense cap permís ni llicència de conducció.