Bikimel canta a Beget, dins el Festival de Música de la Vall de Camprodon

La cantant presenta el seu tercer disc "Morir d'un llamp"

Imatge promocional pel nou disc de Bikimel
Imatge promocional pel nou disc de Bikimel
Redacció
25 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:09h
Bikimel actua a Beget on presentarà el seu últim disc Morir d'un llamp, aquest dissabte a les 10 de la nit. Aquest disc vol homenatjar la figura de l'heroi que mor en l’intent de ser millor persona, de ser més feliç i d’estimar millor. Es tracta de cançons vitals amb lletres optimistes que s'adrecen a persones properes i que parlen de vincles emocionals, de l'enamorament, de l'amistat. En definitiva, missatges amb determinació, lluny del cantautor torturat.

En el primer àlbum Stat Jònic (2009), Bikimel presentava L'espantaocells entre d’altres. En el segon treball, componia un disc conceptual Farrera, Can-sons D.O. amb arranjaments fets per la mateixa cantant. I recentment ha publicat el seu tercer disc, Morir d'un llamp. Un cançoner de perfils folk, que inclou una versió de L'home del carrer, d’en Quico Pi de la Serra.

Bikimel és una cantant camaleònica que ha col·laborat amb músics com Mazoni, Miquel Gil, Gossos i Guillamino, entre d’altres. Bikimel -Vicky de Clascà- també ha viatjat a Tuva (Sibèria Oriental) per aprendre cants harmònics i ha participat en l'últim espectacle de Lluís Danés Nàufrags.

És el penúltim concert de la 17a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon. Va encetar-lo Marina Rossell, i hi ha passat el Cor Geriona, Kepa Junkera i Tururut Bonaigua i The Sey Sisters.
 

Consulta tota la programació