Les millors rutes de senderisme al Trek & Walk de Vall de Núria

La Vall ofereix tres propostes tant per als iniciats com per als experts en aquesta disciplina de muntanya en auge

Uns joves segueixen una de les rutes de Trek & Walk per la Vall de Núria
Uns joves segueixen una de les rutes de Trek & Walk per la Vall de Núria | Vall de Núria
Redacció
24 d'agost del 2016
Actualitzat a les 16:42h
La Vall de Núria ha posat en marxa Trek & Walk, la nova marca de turisme senderista que té la voluntat de seguir acostant encara més aquest esport en auge a tots els públics. Les propostes i activitats que presenten inclouen rutes tant per als que volen fer un primer contacte amb aquesta activitat com per als senderistes avançats interessats en conèixer l'entorn i els secrets de la muntanya. D'aquesta manera tindran l'oportunitat de desconnectar i fer esport en un entorn únic, allunyat de la massificació i envoltat de muntanyes. Un espai que brinda una altra idea de vacances lluny del sol i platja imperant.

Vall de Núria proposa així tres activitats per a aquells interessats en el senderisme que inclouen els serveis de cremallera i guiatge. La intenció, des de Trek & Walk, és que els visitants descobreixin rutes especialment dissenyades per a cadascun dels nivells i ho facin acompanyats de guies. Així, de ben segur que l'experiència serà molt més enriquidora.

La primera de les tres activitats que suggereixen és el bateig de senderisme, que es converteix en una excursió ideal per als qui vulguin iniciar-se en aquesta disciplina de muntanya. Durant tres hores, els participants faran un recorregut a través de tres valls que els portarà per Eina, Noufonts i Vall de Núria. La segona és la Ruta Baixador de Fontalba, que segueix un itinerari d'accés poc freqüent per arribar a Vall de Núria. Aquesta inclou un esmorzar de pastors que permetrà als participants seguir amb la força necessària tota la jornada. Per últim, les Sortides Nocturnes és una activitat exclusiva per als allotjats a Vall de Núria i que ofereix als participants unes impressionants vistes de l'indret mentre es pon el sol.
 

Una família camina al costat del bestiar que viu a Vall de Núria Foto: Vall de Núria