NacióDigital crea la comunitat SócNació

Els membres de la comunitat SócNació rebran beneficis culturals i descomptes, a banda de poder entrar a la cuina del diari i participar en esdeveniments exclusius | Els que s'hi apuntin durant l'estiu entraran en el sorteig d'un Ipad

NacióDigital estrenarà al setembre comunitat de lectors
NacióDigital estrenarà al setembre comunitat de lectors | NacióDigital
Redacció
18 de juliol del 2016
Actualitzat el 09 d'abril del 2024 a les 17:40h

Des de fa més d’un any, i de forma ininterrompuda, NacióDigital és el mitjà digital líder en audiència a Catalunya, amb més de 3.000.000 d’usuaris únics mensuals. Per consolidar aquest èxit, el diari celebra els seus 20 anys amb el llançament d’una comunitat que reuneix totes les persones vinculades al diari: lectors, opinadors, periodistes, etc. 

El més destacat de la comunitat SócNació, però, és la possibilitat d’involucrar-se directament amb el dia a dia de la redacció del diari. NacióDigital obrirà espais de participació per als membres SócNació, com ara esmorzars amb periodistes del diari, una cadira en les reunions de redacció o la possibilitat de ser cronista per un dia i acompanyar un periodista durant la seva jornada laboral. Altres beneficis inclouen l’accés avançat a continguts exclusius com ara reportatges i entrevistes, a més d'un catàleg de descomptes per activitats culturals.

SócNació començarà a funcionar al setembre i els que s'hi apuntin durant l'estiu entraran en el sorteig d'un iPad.

Arxivat a