El ripollès Hammudi Al-Rahmoun debuta amb una trama de «Cites» a TV3

La protagonitzen David Marcé i Paula Malia, dos rostres coneguts a la televisió catalana

Jordi Remolins
27 de juny del 2016
Actualitzat el 28 de juny a les 8:43h
Paula Malia d’esquenes, David Marcé i Hammudi Al-Rahmoun durant unes proves de càmera
Paula Malia d’esquenes, David Marcé i Hammudi Al-Rahmoun durant unes proves de càmera | Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
El director ripollès Hammudi Al-Rahmoun va estrenar aquest dilluns el primer dels capítols de la sèrie Cites de TV3, on ha dirigit una de les trames. En la que es va emetre dilluns al vespre a partir de les 21:55, va tenir com a protagonistes a David Marcé, conegut pel seu paper còmic interpretant diferents papers a Polònia, i a Paula Malia, actriu que també forma part del grup The Mamzelles.

La trama que ha dirigit Al-Rahmoun té com a protagonista a Elena, una dona que no acaba de tenir sort amb els nois, i que no troba a una persona que la mereixi, però que en realitat és un personatge "extraordinari" segons la defineix el mateix director.

El realitzador ha compartit direcció en aquesta segona temporada de la sèrie amb Marta Pahissa, Paco Caballero i Patrícia Font, un dels responsables de dirigir a les ordres de Pau Freixas, que és qui coordina de nou el projecte.

Cites és una sèrie de personatges que es troben a la ciutat de Barcelona, basada en el format de la britànica Dates que va crear Brian Elsley per a Entertainment One Television International. En cada episodi de la sèrie es relaten dues cites diferents. La primera temporada va tenir molt bon seguiment, motiu pel qual TV3 va renovar-li la confiança.

Hammudi Al-Rahmoun Font va néixer a Barcelona el 1979, però va viure part de la seva joventut a Ripoll i Campdevànol, on resideixen els seus pares. Actualment fa vida a cavall entre Barcelona i el Ripollès. El 2012 va debutar en cinema dirigint Otel·lo, que va aconseguir un gran ressò sobretot en el circuit independent. L'any passat va guanyar la segona edició del premi Pepon Coromina. A més és membre actiu del Cine-Club ARIC, que arran de la seva presència ha revitalitzat el seu funcionament i programació.

Recentment també va endur-se la Bisnaga de Plata del Festival de Cinema Espanyol de Màlaga com a millor actor de curtmetratges, per un paper a No me quites de la directora Laura Jou, i on compartia escena amb la protagonista del darrer anunci de cervesa Damm, Laia Costa.